2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Büyük Başarı!

22.02.2024 60

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında, Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezinden 3 projemiz, Samsun’da yapılacak olan bölge finallerine katılma hakkı kazanmıştır. Bu projeler:

Öğrencilerimiz Nida Kırca ve Bade Kıran’ın öğretmenimiz Ebru Karadağ Uzman danışmanlığında Kimya alanından başvurusunu yaptığı “Aronya İncileri”

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.