WRO Türkiye Finallerinde 3 Derece

Dünya Robot Olimpiyatı’nın (World Robot Olympiad – WRO) Türkiye’de bu seneki finallerine katılmayı hak kazanan  takımlarımız Türkiye dereceleri elde etmişlerdir. Takım koçlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

12.06.2023 175

Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezimiz İzmir de gerçekleşen WRO Dünya Robot Olimpiyatlarına 3 takım ile katılım sağlamıştır. Takımlarımızdan Kurallı Yıldızlar Kategorisinde ROBOARMY1 takımımız Türkiye 2. olmuştur. Takım koçları Murat Demir ve Ömer Kalafatcı hocalarımız ile öğrencilerimiz Kayra Demir ve Yusuf Eren Kotan'ı tebrik ederiz. SİRİUSA takımımız  Robosports kategorisinde Türkiye 2. olmuştur.  Robomission Kurallı Küçük Yıldızlar kategorisinde katılan SİRİUSB takımımız ise Türkiye 4. olmuştur. Takım koçları Melek Aylin Kırca, Burcu Eren, Muhamed Midili ve Mehmet Kutlu öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz Furkan Mirza Güneş, Emir Kaan Süzgün, Kuzey Gençer, Bilgekağan Öztürk, Kerem Çelebi ve Muhammed Zakir Gürler'i  tebrik ederiz.

12-06-202312-06-202312-06-202312-06-2023