Okul Aile Birliği Toplantısı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı, "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 31 EKİM 2023 Salı Günü Saat: 17:30 'da okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

27.10.2021 209

Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantımızda Divan Kurulu Başkanı ve Katip üyenin seçiminden sonra, Müdürümüz Tuncay KAYA velilerimizi Kurumumuzda gerçekleştirilen ve yıl boyunca yapılması planlanan etkinlikler konusunda bilgilendirmiştir. Sonrasında Okul Aile Birliği Üyesi Savaş Vural YILDIZ, 2022–2023 dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okumuş ve ibrasını gerçekleştirmiştir.

Denetleme Kurulu Raporu M. Aylin KIRCA tarafından okunmuş ve ibrası gerçekleştirilmiştir. Yeni eğitim öğretim yılı için Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu için 5 asil 5 yedek üyenin seçimi gerçekleştirilmiştir. Sonrasında da 2023– 2024 Eğitim Öğretim yılı Denetleme Kurulu için 1 asil ve 1 yedek üyenin seçimi yapılmıştır. Yapılan seçimler sonucunda Okul Aile Birliği Başkanlığına Savaş Vural YILDIZ seçilmiştir.